Vacatures

Vacatures

De staf van de selectie teams zoekt een trainer (V) bij de Nederlands LD meiden selectie en een assistent trainer voor de jongens selectie.

Lees meer

Uitnodiging

Scholen/teams worden verwacht zich te melden tussen 09.00 en 09.30 uur. Opening toernooi om 09.45 uur. Einde toernooi is verwacht tussen 14.30 en 15.00 uur. Scholen zorgen voor scheidsrechter. Scholen dienen tevens een wedstrijdbal mee te nemen! SPELREGELS: bij 7x7:...

Lees meer
Finales

Finales

Pro school de Maat in Ommen organiseert al jaren zijn eigen voetbaltoernooi. Het is altijd weer een groot spektakel, waar veel scholen en leerlingen aan meedoen. Onze stichting Protalents was vertegenwoordigd door Theo van Duijn en Teo van de Kolk. Ook hier hebben ze...

Lees meer
Met de meiden op stap

Met de meiden op stap

Aan het einde van vorig seizoen kwam er opmerkelijk toetje op het bordje van onze selectie-speelsters. Eindelijk was na scouting bij de toernooien voor praktijkscholen, de selectie op oorlogsterkte gebracht en met een 10-tal nieuwe speelsters werd de strijd aangebonden op 2 juli tegen de Creators Ladies. De wedstrijd eindigde in een 2-2 eindstand. Op onze website kan je nog (20 minuten) een keertje nagenieten van deze unieke partij voetbal.

Lees meer
Wedstrijdverslag benefietwedstrijd

Wedstrijdverslag benefietwedstrijd

Zaterdagmiddag 2 Juli a.s. speelde het Nederlands LD meiden voetbalteam een benefietwedstrijd tegen de Creators FC ladies (www.creatorsfc.club), een elftal dat bestaat uit influencers.

Lees meer

Algemeen bericht versturen

13 + 6 =

Onze visie

Het talent in de leerling zoeken en deze kennis te laten maken met sportieve mogelijkheden teneinde de mentale en sociale weerbaarheid te bevorderen en te leren omgaan met succes en tegenslag.

“Samen op het hoogste niveau de beste prestatie leveren. Daar gaat het om!”