Uitnodiging

Graag nodigen wij u uit voor deelname aan de door u opgegeven voorronde 7 x7 en 11 x 11 voetbal De voorronde wordt gespeeld op 31 maart bij: C T O 70 Sportpark De Hoop Biesbosch 39 1115 HE Duivendrecht Scholen/teams worden verwacht zich te melden tussen 09.00 en 09.30...

Lees meer
Met de meiden op stap

Met de meiden op stap

Aan het einde van vorig seizoen kwam er opmerkelijk toetje op het bordje van onze selectie-speelsters. Eindelijk was na scouting bij de toernooien voor praktijkscholen, de selectie op oorlogsterkte gebracht en met een 10-tal nieuwe speelsters werd de strijd aangebonden op 2 juli tegen de Creators Ladies. De wedstrijd eindigde in een 2-2 eindstand. Op onze website kan je nog (20 minuten) een keertje nagenieten van deze unieke partij voetbal.

Lees meer
Wedstrijdverslag benefietwedstrijd

Wedstrijdverslag benefietwedstrijd

Zaterdagmiddag 2 Juli a.s. speelde het Nederlands LD meiden voetbalteam een benefietwedstrijd tegen de Creators FC ladies (www.creatorsfc.club), een elftal dat bestaat uit influencers.

Lees meer

Algemeen bericht versturen

2 + 13 =

Onze visie

Het talent in de leerling zoeken en deze kennis te laten maken met sportieve mogelijkheden teneinde de mentale en sociale weerbaarheid te bevorderen en te leren omgaan met succes en tegenslag.

“Samen op het hoogste niveau de beste prestatie leveren. Daar gaat het om!”