Na de vakantie-periode werd in oktober de eerste oefenpot gespeeld in Maartensdijk tegen een selectie van JSV uit Nieuwegein. Die wedstrijd eindigde in 1-1 met een glansrol voor aanvoerder en doelvrouwe Ine, de JSV meiden hadden vooral in de 1e helft een duidelijk overwicht maar het bleef bij 0-0. In de 2e helft gooiden onze meiden de schroom van zich af en kwamen tot behoorlijke kansen. Wie anders als Yene zette het team op voorsprong, maar door een fout in de verdediging moest Ine toch een treffer toestaan. Een goeie pot gespeeld.

Op 9 november trad het team aan in Benschop tegen de plaatselijke voetbalvrouwen van deze club. Trainer/coach van Benschop Bas had als trouwe volger van ons team, alles tot in de puntjes geregeld samen met zijn vrouwen/meiden. Na de training konden onze meiden, stafleden zich te goed doen aan een feestelijk maal.  Uit handen van de spelersgroep werd een envelop met inhoud aan ons overhandigd op de middenstip vooraf aan de wedstrijd. In de 1e helft was Benschop de bovenliggende partij, er kwamen wat kansjes over en weer en dat resulteerde in een 1-0 voorsprong voor Benschop met de rust. Na de thee werden onze meiden wat brutaler en feller en was het onze kanjer Yene die de gelijkmaker binnenschoot. Het einde van de wedstrijd leek af te stevenen op weer een gelijkspel maar vlak voor tijd wist een Benschopse lady de 2-1 binnen te tikken. Helaas een nipte nederlaag, maar met een oranje randje.

De volgende wedstrijd zal pas zijn in 2023 en wel op 15 februari tegen WZC Wapenveld in de gelijknamige plaats en de meiden hebben beloofd dat ze dan gaan winnen !!

Pro Talents voetbal teams

Speeldata 2023: Jongens: 1-2 / 1-3 / 29-3 / 26-4 / 24-5 / 7-6

Speeldata 2023 Meiden :  15-2 / 15-3 / 12-4 / 10-5 / 14-6 (optie toernooi op 27 of 24 juni